13.4.12

Gin fizz sidruni ja rosmariiniga + nädala leiud mujalt

IMG_1192 IMG_1190

Rõõm tõdeda, et jälle on käes reede ja nädalavahetus! Kui on kavas mõned kokteilid teha, siis vahelduseks gin tonicule proovi seda:

Gin fizz rosmariini ja sidruniga (retsept Food & Wine'st)

6 cl gini
2 sl sidrunimahla
1 sl rosmariinisiirupit
soodavett või mullivett
kaunistamiseks mõned sidruniviilud ja rosmariinioks

Rosmariinisiirupi jaoks kuumuta potis 2 dl vett, 1 dl suhkrut ja 4 rosmariinioksa kuni keemiseni. Lase 3 min podiseda, seejärel tõsta pliidilt kõrvale ja oota 10 min, et siirup maitsestuks, seejärel kurna läbi sõela. Siirup säilib külmikus kuni nädal aega.

Gin fizzi jaoks sega pikas klaasis kõik koostisained peale sooda või mullivee, täida klaas pooleldi jääkuubikutega ja seejärel mulliveega. Lisa kaunistuseks mõned sidruniviilud ja rosmariinioks.

IMG_1189 IMG_1191

Nädala leiud 

♥ Homme tuleb Tallinnasse, klubi Studiosse legendaarne dj Benji B. Kuula tema Future Beats mixi.

♥ Kas teadsid, kuidas sooja valget veini kiiresti õige temperatuurini jahutada?

♥ 3-kihiline Brita kook ja nami-nami lihavõtte brunch - ilus!

♥ Beyonce'l on nüüd Tumblr, kuhu stiilikuninganna ise pilte postitab. Räägitakse, et see on kõigest turunduskanal, kuid ilu ja inspiratsiooni saab kuhjaga.

♥ Veel üks Tumblr, nimelt Brand Spirit. See on projekt, kus autor värvib iga päev ühe tuntud bränditoote üleni valgeks, eemaldades sellelt logo ja muud äratuntavad visuaalsed tunnused, nii et sellest saab jälle brändimata toode kõige puhtamal kujul.

♥ Daniel Vaarik kirjutab poliitikast ja moest. Puhas lugemisrõõm.

♥ Lugemisest rääkides - on olemas selline veebipood nagu Book Depository, mille valikus on hulgaliselt häid raamatuid, millest paljusid eesti kaubandusvõrgust ei leia ning boonuseks on kohaletoimetamine tasuta.

♥ Ja veebipoodidest rääkides - uuest kodumaisest Siison.ee'st leiab palju ägedaid riideid ja aksessuaare. Minu saagid Book Depository'st ja Siison'ist:

IMG_1136 IMG_1133

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar