23.3.12

Astelpajumahedik + nädala leiud mujalt

Selle oranzi smuuti näol on tegu tõenäoliselt maailma ühe tervislikuma hommikusöögiga. Kui ühte patta panna astelpajumarjad, porgand, apelsin ja ingver, siis on tulemuseks tõeline vitaminipomm. Tsiteerin:

"Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vitamiinide allikaid. Viljad sisaldavad C-vitamiini (sõltuvalt viljasordist 150-1600 mg %), vitamiine B1, B2, B6, B15, P, K ja E ning karotinoide. Astelpaju värsketes viljades on rohkesti koliini (110 mg %), flavonoide, kumariine, parkaineid, eeterlikke õlisid, rasvhappeid, mineraalaineid."

Astelpajumahedik

ühele

200 ml värskelt pressitud apelsinimahla
suur peotäis astelpajumarju
1 porgand, kooritud ja 10 minutit keedetud
väike jupp riivitud ingverit

Blenderda kõik koostisained ja naudi vitamiinirikast hommikusööki.

Smuutiinspiratsiooni andis NOP

DSC_0011


Nädala leiud mujalt

♥ Trendland on kokku seganud mõnusa fiilinguga muusikalise kokteili, naudi seda siin

♥ Smuutilembusest kirjutab ka Marju Tassikese blogis + sealt leiab ka isuäratavaid kaerahelbetega maasika- ja datlismuuti retseptid.

♥ All you ever wanted to know about food combining ehk My New Roots blogi ülipõhjalik postitus erinevate toitude kokkusobimisest tervisliku toitumise ja lihtsama seedimise perspektiivist.

♥ Leidsin juhuslikult ühe silmnähtavalt stiilse eesti neiu blogi. Imestasin, et alles nüüd, kuna tema arhiivi vaadates kirjutab ta juba ammu-ammu.

♥ Sous Style Happy Hour - THE website mida külastada enne peoõhtut. Sealt leiab erinevatest blogidest kokkukogutud kokteilide ja long drinkside retsepte. Proovida tahaks kohe nt Rosemary Gin Fizzi ja Lemon Basil Blossomit.

♥ Neiud, patsid pähe;)

♥ Kuula veel: Everything I Want - Rothschild feat. Lana Del Rey & Notorious B.I.G.

Kevad südamesse 

2 kommentaari:

  1. Mulle väga meeldivad Sinu reedesed nädala kokkuvõtted - hea segu mõnusast muusikast, moest ja toidust. Mõnusalt kerge ja helge lugemine, et tööst välja tulla ja nädalavahetust alustada! Päikest!

    VastaKustuta