27.1.12

Värskelt pressitud mahl + nädala leiud mujalt

DSC_0057

Paar kuud tagasi avastasin sõbrantsi soovitusel sellise headuse nagu kodune värskelt pressitud apelsinimahl ja sellest saadik ei ole möödunud ühtegi pühapäevahommikut ilma selle klaasitäie vitamiinide ja päikesepaisteta.

Taolise luksuse nautimiseks pole vaja muud erilist teha, kui minna Novaluxi (Rocca al Mare), sest just sealt saab paari euro eest minu kogemuste põhjal parima tsitrusepressi ning lähimasse toidupoodi apelsinide järele. Ühe klaasitäie mahla saab kahest ja poolest apelsinist. Kui oled vähe seiklushimulisem tüüp, siis asenda vahel üks apelsin greibiga või proovi variatsioone ka veriapelsinide, laimi ja sidruniga. Sõltuvust tekitav!



Nädala leiud mujalt

♥ Kõrvu paitab (nii armas väljend:)) tänasel ilusal reedel Lana Del Rey uus lugu

♥ Draakoniaasta alguse puhul tegi Perenaise pagariäri vist kõige armsamaid küpsised, mida ma kunagi näinud olen.

♥ Say something nice. See oli aktsioon NY Union Square'l, kuhu paigaldati ruupor, et juhuslikult mööduvad inimesed saaksid midagi ilusat öelda. Huvitav, kas Eestis mindaks sellega kaasa? (via shutterbean). Taustalugu saab lugeda siin.

♥ Moehuvilised mehed, tsekake siit, mis Pariisi moenädala lavadel toimub. Mood on ikka kunst - eriti Thom Browne' ja Walter Van Beirendoncki kollektsioonid. Really?!?

♥ Infograafik juhuks, kui oled Itaalias ja segaduses millist kohvi endale tellida. Neid on nimelt 50 eri sorti.

♥ Et kohviteemal jätkata, siis nüüd mine ja loe ühte mõttearendust: For The Love of God, People, It's Just Coffee! Sama kehtib ka paljude teiste asjade kohta ja kuigi ise käitun tihti vastupidiselt, on hea vahel asju sellises perspektiivis näha, et lõppude lõpuks ongi tegu kõigest ühe joogiga.

♥ Ja lõpuks, kui oled kunagi mõelnud, mida edukad inimesed teistest erinevalt teevad, siis loe seda. Mu lemmikpunkt on nr 7. Hea artikkel, mind pani küll mõtlema ja arvan, et hakkan ka nüüd edukaks:)

Naudi tänast ilusat päeva, saabuvat nädalavahetust ja ära siis unusta homse või ülehomse hommikusöögi kõrvale teha endale üks klaasitäis värskelt pressitud mahla!

2 kommentaari:

  1. Olen leidnud endale selle blogi näol ühe uue lemmiku :) Aitäh!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. aitäh selle südantsoojendava kommentaari eest :) toredat nädalavahetust!

      Kustuta