24.2.12

Kamamahedik + nädala leiud mujalt

Palju õnne, Eesti! Tänast pidupäeva alustasin kamasmuutiga, mida võib ka armsalt ja eestipäraselt mahedikuks kutsuda. Tavalisest kamajoogist erineb see selle poolest, et lisaks jogurtile maitsestasin selle banaani ja meega. Kodumaine ja mõnus. Muide, ma ise ausalt öeldes ei teadnudki täpselt, mis see kama on. Selgus, et herne-, rukki- ja odrajahu segu ehk sellest saab väärtuslikke mineraale, vitamiine ja kiudaineid. Proovi ka:

2 dl jogurtit
1 dl piima
2 spl kamajahu
1 banaan
1 tl mett

Sega kõik ained blenderis või saumikseriga ühtlaseks.

DSC_0002

Nädala leiud

♥ Eesti muusika. Ans Anduri uue plaadi pealt singel "Ookeanide aeg". Lahe.

♥ Marju kirjutas eelmisel aastal hästi põhjalikult tubasest ürdiaiandusest. Super lugemismaterjal kõigile, kes soovivad maitsetaimede kasvatamisega alustada. No kui mõnus on aknalaualt pesto sisse basiilikulehti korjata või hommikuse võiku peale murulauku ja petersellilehe näpsata.

♥ Kes veel ei tea, mida õhtusele pidulauale panna, siis Liisi blogist leiab klassikute retseptid - kartulisalat, singirullid, täidetud munad.

♥ Liisi Eesmaa ja Elina Pähklimägi müüvad imelisi vintage kleite oma butiigis Sireen Vintage. Selliste kandmine tekitaks ikka väga erilise tunde. Huvitav kas tänasel presidendi vastuvõtul ka mõnda neist näeb?

♥ Vaata neid fotosid 50ndatest pärit korterist Manhattanil. Sõnulseletamatult äge. Eriti kõik need väiksed detailid, nii stiilipuhas.

♥ Eile hakkasin seda raamatut lugema. Soovitan soojalt! Sirbis ilmus ülevaatlik arvustus ka.

♥ Ja lõpuks... hetkel peaks kalendri järgi paastuma, kuni lihavõteteni. See puhastab nii keha kui vaimu. Mina alustan esmaspäeval igakevadise detox ehk puhastuskuuriga, et talve jooksul kehasse kogunenud ebavajalikest ainetest ja haigustest lahti saada, immuunsüsteemi tugevdada ning ennast uue energiaga laadida. Teejuhina söökide valmistamisel on abiks Whole Living Action Plan.

Head vabariigi aastapäeva ja ilusat nädalavahetust!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar